0
Kladionica

OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DAN: Soči i Menhengladbah su favoriti dana!

Objavljeno: 09.08.21 u 11:00

Ponedeljak nije tako izdašan ali ipak smo uspeli sklopiti jedan istočnoevropski itiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom, naravno.

18.00 Sochi – Ural Sverdlovsk Oblast

Partizanov protivnik bi trebalo da ima jednu od najlakših utakmica u sezoni. Dolazi im Ural, jedan od klubova koji će se opako boriti za opstanak. Ural u prve dve utakmice nije pobedio, a obe su igrali na svom terenu. Soči je klub koji bi trebalo da završi daleko ispred, verovatno u top 6 klubova u Rusiji.

Predlog: 1 (1,74)

19.00 Nordsjaelland – Odense

Ovo je više nekako tradicionalistički tip jer prva pomisao na ove klubove svima je 3+. Ove sezone odigrali su po tri utakmice ali samo po jednom oba kluba ušla su u 3+. Ipak, nadamo se da će sve doći na svoje i vratiti se u normalu.

Predlog: UG3+ (1,80)

20.30 Univ. Craiova – Voluntari

Iako se sreću u trenutku kada imaju isto poena i jedni uz druge su na tabeli, ipak se zna koje ovde veći klub. Domaćin poseduje 4 titule i 8 kupova u svojim vitrinama, dok gosti imaju samo jedan kup. Doduše gostima je ovo 11. godina postojanja kluba. Čist kec Krajovi.

Predlog: 1 (1,72)

20.45 Kaiserslautern – B. Monchengladbah

Nema mnogo iznenađenja u Nemačkom kupu, a nadamo se da će ta praksa i da se nastavi. Ne vidimo na koji način će Kaizerslautern da nadoknadi to što je Borusija dve lige iznad njih? Taj nivo kvaliteta ne može da se nadoknadi. Ide dvojka i dva gola minimum.

Predlog: 2&G2+ (1,77)

KUPNA KVOTA 9,54 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 

ekspres tiket – 9506448

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter