0
olimpijske igre

FOTO: Screenshot

MMA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA!? Prilika za Bakočevića, Ilića, Rakića, Stošića!

Objavljeno: 09.08.21 u 21:08

Srbiju bi imao ko da predstavlja!

Svedoci smo da pojedini sportovi za koje nikada nismo ni slutili da će se naći na Olimppijskim igrama, dobijaju svoje mesto. Ove godine je karate dobio ‘specijalnu propusnicu’ ali samo za ove Olimpijske igre.. Skejtbording i slični sportovi upadaju u oko ovdašnjoj javnosti, koja nije u potpunosti saglasna sa činjenicom da je to Olimpijski sport.

Prema rečima prvog čoveka svetske MMA organizacije – Kerita Brauna, taj sport mogao bi da se nađe na Olimpijskim igrama..

‘Verujemo da imamo solidne šanse da se MMA nađe na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine, pogledajte samo koliko ga pokrivaju veliki svetski mediji, pogotovo u SAD i koliko je marketinških kompanija u saradnji sa svetskim organizacijama… Bilo bi lepše da se nađe u Parizu 2024. godine, ali je realniji Los Anđeles četiri godine kasnije.’

Iz Srbije su trenutno daleko ispred svih Darko Stošić i Aleksandar Ilić, a vrlo verovatno da bi srpsku reprezentaciju predstavljao i jedan od najboljih boraca današnjice Aleksandar Rakić.

Bilo bi zanimljivo videti gde bi se borio Vaso Bakočević, koji je rođen u Crnoj Gori, a skoro čitav život stanuje u Beogradu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter