0
Košarka

FOTO: Screenshot

LEGENDA NBA DOŠLA NA NOGE DONČIĆU: Čuveni igrač stigao u Ljubljanu, kako bi sa Lukom dogovorio novi ugovor!

Objavljeno: 09.08.21 u 17:42

Gotovo svi detalji novog potpisa su poznati…

Ono što je prošle nedelje najavljeno, ove je ispunjeno, čelni čovek franšize Dalas Maveriksa, Mark Kjuban zajedno sa trenerom Džejsonom Kidom i legendarnim Dirkom Novickim, stigao je u Ljubljanu, kako bi Luka Dončić potpisao novi ugovor.

Iako je mnogima delovalo neverovatno da će gosti iz Amerike zaista posetiti Sloveniju, sada je ipak postalo istinito, Novicki i Kid su snimljeni kako uživaju u Ljubljani. Sa momkom koji je sjajno igrao na olimpijskom turniru i jednim od najboljih NBA košarkaša, Dalas će potpisati supermaks ugovor više od 200.000.000 dolara.


Ugovor na potpis će biti stavljen u Ljubljani, a očigledno Mavsi vezuju budučnost za mladog igrača koji je poršle sezone i postizao 27,7 poena po utakmici uz osam skokova i 8,6 asistencija. Na olimpijskom turniru ubacivao je 23,8 poena u proseku, što ga je svrstalo na treće mesto, a na sve to je imao 9,7 skokova (drugo mesto na turniru) i 9,5 asistencija (prvo mesto u Tokiju).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter