0
Evropske lige

FOTO: Printskrin: twitter/sky sports news

KAKVO RAZOČARENJE ZA NAVIJAČE PSŽ-A: Dok oni očekuju da Mesi svakog časa stigne u Pariz, evo kako Argentinac provodi vreme! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.21 u 20:42

Navijači ga čekaju, a od njega ni traga ni glasa.

Proteklih nekoliko dana, ceo Pariz je na nogama. Nakon što je ‘završio’ sa Barselonom, navijači Pari Sen Žermena željno iščekuju da Lionel Mesi potpiše ugovor sa francuskim velikanom.

Na ulicama Pariza je prava ludnica, veliki broj navijača opsedaju aerodrom od ranog jutra, reaguju na svaki avion koji se pojavi na vidiku, verujući da se u nekom od njih nalazi proslavljeni Argentinac. Međutim, od Mesija ni traga ni glasa.

Na njihovo veliko razočarenje, Mesi još uvek nije krenuo u Pariz, o čemu svedoči video snimak koji se pojavio na internetu.

Naime, bivši igrač Barselone uživa u svojoj kući, kamere su ga zabeležile kako šeta u dvorištu, a za to vreme, navijači PSŽ-a su u stanju euforije, gomilaju se ispred aerodroma gde bi navodno Mesi trebalo da sleti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter