1
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBALERI ZVEZDE KRENULI U MOLDAVIJU: Crveno beli bez Pavkova i Kange protiv Šerifa!

Objavljeno: 09.08.21 u 10:44

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak od 19 časova gostovati Šerifu u okviru revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranici Dejana Stankovića su se posle ostvarene još jedne pobede u domećem prvenstvu uputili ka Moldaviji gde će se boriti za prolaz u 4. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-bele očekuje put do Tiraspolja, a onda i popodnevni trening, ujedno i poslednji pred utakmicu sa Šerifom.

Stanković je u Moldaviju poveo sledeće fudbalere, to su: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Radovan Pankov, Srđan Babić, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Seku Sanogo, Veljko Nikolić, Nenad Krstičić, Željko Gavrić, Slavoljub Srnić, Luis Dioni, Aleksandar Katai, Nikola Krstović, Filipe Falko, Aksel Bakajoko, El Fardu Ben.

0
0

1 Komentara

  1. Nema sta, Pavkov je bolestan, Kanga ne moze da igra, vazno je da svi ostali mogu. Zvezda ima igrace sa kojima ima siguran prolaz. Samo hrabro, bez straha, pritisnuti protivnika od pocetka i sansa ce se ukazati. I vise odigravanja sa spicem, vise centarsuteva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter