0
Evropske lige

(191007) -- BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Barcelona's Lionel Messi (L) vies with Sevilla's Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

DONARUMA ODUŠEVIO SVE: ‘Presrećan sam što Mesi dolazi!’

Objavljeno: 09.08.21 u 23:36

Donaruma obradovao sve!

Sjajni mladi golman Đanluiđi Donaruma od ovog leta je čuvar mreže Pari Sen Žermena.. Kao slobodan igrač prešao je iz redova Milana u redove vicešampiona Francuske.

Otkako je Mesi zvanično napustio Barselonu, svi mediji pišu o njegovom novom angažmanu, koji bi mogao da bude PSŽ. Navijači čekaju na aerodromu, nadajući se da će ugledati Mesija, kako dolazi u njihov voljeni klub. Veliku radost i nadu dao im je Donaruma svojom večerašnjom izjavom:

‘Nije još uvek zvanično, ali očekujem da će uskoro biti. Presrećan sam što Mesi dolazi. On je sjajan, najbolji na svetu i uzbuđen sam što ćemo nastupati za isti tim.’

Ostaje nam da vidimo da li će se Donarumine reči obistiniti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter