0
AdmiralBet ABA Liga

KK Partizan kosarkaski klub promocija sportski direktor Zoran Savic Beograd Srbija 16.3.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

AKO JE NEKO ZADUŽIO PARTIZAN, TO JE ON: Emotivni Savić o oproštaju Veličkovića – ‘Zaslužio je da dođe prvak Evrope’

Objavljeno: 09.08.21 u 19:41

Savić potvrdio Željkove reči.

U Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ počela je pripema za novu sezonu, a novi trener crno-belih Željko Obradović odradio je prvi trening sa svojim igračima.

Na današnjem okupljanju, sportki direktor KK Partizan Zoran Savić ističe da prelazni rok u Humskoj ulici nije završen, i da će još nekoliko igrača obući crno-beli dres.

Kasno smo počeli sa gradnjom novog tima iz razloga što smo trenera doveli negde pred kraj juna meseca. Da je to ranije odrađeno možda bismo imali već kompletiranu ekipu, međutim sačekaćemo još malo. Dovešćemo još igrača, za koje procenimo da mogu da nam pomognu. Još nije ništa završeno – kazao je Savić i tako potvrdio reči trenera crno belih Željka Obradovića, ali i direktora Ostoje Mijailovića.

februar 16. .2020. Nis, Srbija, Nis, Kup Koraca Partizan – Zvezda (credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT) Slavlje Partizana Novica Velickovic

Savić se dotakako i oproštajne utakmice miljenika Grobara, Novice Veličkovića.

Partizan treba da bude primer kako se odnosi prema bivšim igračima. Novica je igrač koji je zadužio Partizan, po ponašanju i svemu što je dao poslednjih godina. Zaslužio je da dođe prvak Evrope i hvala Efesu, što je pristao da dođe, promenili su dosta kalendar da bi bili ovde. Mislim da će to da bude dobra prezentacija ekipe i da vidimo i naše mogućnosti – dodao je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter