0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

UMOR JE UČINIO SVOJE, KOLUBARA IZNENADILA ČUKARIČKI: Vojvodina sigurna protiv Voždovca!

Objavljeno: 08.08.21 u 20:55

Tri utakmice danas u Superligi Srbije.

Fudbaleri Kolubare napravili su veliko iznenađenje pobedom nad Čukaričkim rezultatom 3:1. Lazarevčani su tako na domaćem terenu došli do prvog trijumfa u ovogodišnjem izdanju domaćeg prvenstva.

Čukarički je stigao do vođstva u 24. minutu, a strelac je bio Đorđe Jovanović. Kolubara je brzo izjednačila, već nakon 6 minuta, gol je postigao Đuranović pa je na poluvremenu bilo 1:1.

Već na startu drugog dela igre, domaći su dali do znanja da žele prvi trijumf u Superligi, pa je Mladenović u 50. minutu doveo Lazarevčane u vođstvo. Konačan rezultat ovog meča, postavljen je u 79. minutu, kada je Đuranović još jednom savladao Mićovića.

Sa druge strane, fudbaleri Vojvodine su u Novom Sadu dočekali ekipu Voždovca. Izabranici Slavoljuba Đorđevića su potvrdili ulogu favorita, pobedom od 2:0, a prvi gol je postigao Simić u 23. minutu. Nastavili su domaći sa agresivnom igrom i nagrada je stigla u 37. minutu kada je Topić tresao mrežu Zmajeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter