Tijana Boskovic Odbojka, Reprezentacija Srbije, Zene, Liga nacija, Volleyball Nations League, Serbia - Netherlands Maj 21. 2019. 21.5.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in , , , ,

TIJANA NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE: Nakon osvojene bronze plakala kao malo dete, pa priznala jednu stvar!

Odbojkašice Srbije osvojile su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nakon što su pobedile Južnu Koreju sa 3:0 u setovima i našoj zemlji donele bronzu, pojedine odbojkašice nisu mogle da sakriju emocije, a jedna od njih je Tijana Bošković.

Više sam sad plakala nego posle poraza od Amerike. Hvala Bogu od sreće – bilo je prvo što je kazala.

U borbi za treće mesto, naše odbojkašice su posao završile rutinski.

Tijana Boskovic Odbojka, Reprezentacija Srbije, Zene, Liga nacija, Volleyball Nations League, Serbia – Netherlands Maj 21. 2019. 21.5.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Presrećna sam što smo posle teškog poraza u polufinalu smogli snage da izađemo u ovaj meč. Bile smo jako motivisane da donesemo još jednu medalju jer je velika čast igrati za reprezentaciju, pogotovo na Olimpijskim igrama i drago mi je što smo ovom medaljom oborili taj rekord iz Rija i došli do devet odličja. Velika stvar za sve nas, bez obzira što je bronzana medalja.

Na kraju meča je svaku od izabranica selektor Terzič zagrlio i nešto im govorio.

– Dobro, on nas grli samo kada osvojimo medalje. Čestitao nam je. Sigurna sam da je i on srećan, jer je ovo ogroman uspeh, jedan od najvećih za našu odbojku.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

SAVIĆ PUN EMOCIJA: ‘Jedan od trenutaka kada moramo da zaćutimo!’

MANDIĆ ODUŠEVIO SVE: ‘Hoće neko na vaterpolo?!’ (VIDEO)