0
Fudbal

Fudbal Super League season 2015-2016 Partizan v Jagodina Ivan Miladinovic Beograd, 20.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

STRAVIČNA POVREDA SRPSKOG FUDBALERA: Krvave glave napustio teren! (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.21 u 18:40

Srpski fudbaler doživeo ozbiljniju povredu

Neviđena drama je viđena na jučerašnjem meču između ekipe Spartaka iz Moskve i ekipe Nižnjeg Novogoroda. Nažalost glavni akter cele priče bio je srpski štoper Ivan Miladinović, koji je zaradio tešku povredu na tom meču.

Naime, on je u sudaru sa fudbalerom Spartak završio na travi usled čega je dobio jak udarac u glavu.Veoma brzo se videlo da je povreda ozbiljne prirode pošto mu je evidentno krvarila glava.

Brzom reakcijom doktora i njegovih saigrača pružena mu je prva pomoć, pa je iznet sa terena i poslat u bolnicu.

– Miladinović je zadobio jak udarac u prednji levi deo glave, ali i jednu unutrašnju povredu. Njegovo stanje je stabilno, mada je za sada je pod stalnim lekarskim nadzorom. U bolnici u kojoj se nalazi njegovo trenutno stanje ocenjeno je kao zadovoljavajuće – napisao je ruski klub u saopštenju.

Miladinović je u karijeri nastupao za Jagodinu, Slogu iz Kraljeva, Radnički iz Niša, Soči i Niznji Novgorod

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter