1
Fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

SJAJNE VESTI ZA FUDBALSKE FANOVE ŠIROM SRBIJE: RTS otkupio Svetsko prvenstvo u Kataru!

Objavljeno: 08.08.21 u 18:04

Ovo su svi čekali!

Javni servis krenuo je u inicijativu i doneo lepe vesti za fudbalske fanove širom Srbije. RTS je potvrdio da će prenositi utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Kataru 2022. godine.

Ovo je gostujući u emisiji „Olimpijsko popodne“ potvrdio glavni i odgovorni urednik sportske redakcije RTS-a Zoran Marković.

Voditelj Aleksandar Stanojević uputio je pitanje da li će Javni servis prenositi mečeve iz Katara na šta je Marković ekspreno dao odgovor.

Tako je, Katar je naš! Katar je RTS-ov – naglasio je on

Eto posla i za Acu Stojanovića – prokomentarisala je urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević, da bi se potom Marković opet nadovezao:

Ako se naša reprezentacija plasira, biće još veća gledanost!

Prethodnih nekoliko godina nismo imali mogućnost da na RTS-u gledamo mečeve sa velikih takmičenja, ali to će se uskoro promeniti ukoliko se reprezentacija Srbije kvalifikuje u Katar.

Utakmice nacionalnog tima u kvalifikacijama za Mundijal trenutno se emituju na kanalima Nova S i Sport kluba koji se nalaze u vlasništvu „Junajted grupe“.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter