1
Lifestyle

Milica Mandic Tekvondo Taekwondo klub Galeb, Beograd, Srbija 14.5.2021. Maj 14. 2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SJAJAN GEST KOMŠIJA MILICE MANDIĆ: Na Voždovcu osvanuo mural sa njenim likom – olimpijska šampionka to zaslužuje! (FOTO)

Objavljeno: 08.08.21 u 10:25

Mural je osvanuo u beogradskom naselju Stepa Stepanović.

Milica Mandić je ponovila uspeh iz Londona, pa je i sada u Tokiju, osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Naša tekvondistkinja živi na Voždovcu, pa je u blizini njene zgrade, osvanuo ogroman mural sa njenim likom.

Nema sumnje da stanari naselja ‘Stepa Stepanović’ umeju da cene sjajne rezultate koje Milica pravi, pa je i ovaj mural došao kao rezultat njenog napornog rada.

Mural je uradio Milan Milosavljević, poznat po brojnim muralima poput Nebojše Glogovca, Miroslava Mike Antić, Bate Živojinovića i mnogih drugih.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Milice, ti si zaista divno, pametno i vredno bice i tvoj trud i borba zasluzuju da imas i mural u Beogradu. Mislim da nasim sportistima drzava treba jos vise da izadje u susret, jer bez dobre podrske od strane drzave nema vecih rezultata. Obezbedjivanje adekvatnog prostora za vezbanje, kvalitetna oprema, pripreme kako kod nas tako i u inostranstvu, suplementi koji su jako bitni, nemacki kordiceps koji je odlican za velike napore posebno kod sportista, masaze i sve drugo sto je potrebno vrhunskim sportistima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter