0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Harry Kane of Tottenham Hotspur looks on during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SITI NE ODUSTAJE OD KEJNA: Spremni da uz novac pošalju i jednu od zvezda tima!

Objavljeno: 08.08.21 u 19:10

Sitiju je napadač neophodan

Džek Griliš je stigao u Mančester u rekordnom transferu vrednom 117 miliona evra i čini se da su resursi „Građana“ iscrpljeni za ovaj prelazni rok. Želeli bi u Mančesteru da dovedu i Harija Kejna, ali cifra od 188 miliona evra koliko traži Totenhem je previše čak i za njih.

Ipak, ideja čelnika aktuelno prvaka Engleske jeste da pored pozamašne svote novca, koja je ipak dosta manja od 188 miliona, pošalje još jednog fudbalera.

Za sada se zna da je Rahim Sterling odbio da ode, a kao moguća zamena za njega pominje se Bernardo Silva, samo ostaje da se Portugalac izjasni.

Sitiju je neophodan napadač jer je Serhio Aguero napustio klub, a Gabrijel Žezus nije taj kalibar, te bi dovođenje Kejna bilo džek pot za Pepa Gvardiolu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter