0
olimpijske igre

Vaterpolo VK Crvena Zvezda-Igor Milanovic i Nikola Radjen promocija Nikola Radjen Beograd, 02.07.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RAĐEN SE PRIDRUŽIO MITROVIĆU U ŠALI: „Ja bih zamolio Savića da se oprosti od reprezentacije, jer zauzima dva mesta u autobusu“!

Objavljeno: 08.08.21 u 17:02

Sjajna atmosfera vlada nakon osvajanja zlatne medalje.

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je zlato na Olimpijskim igrama, pobedom u finalu nad Grčkom 13:10 u prestonici Japana, Tokiju. Jedan od najzaslužnijih za ovaj uspeh je selektor Dejan Savić.

Bivši reprezentativac naše zemlje Nikola Rađen podržao foru Stefana Mitrovića koju je izrekao tokom turnira u Japanu:

– Savić je najbolji svih vremena i to je ponovo pokazao. i ne može mu niko ništa. Kakav je? Veliki i dosta gabaritan. Što bi rekao Stefan Mitrović, ja bih zamolio Savića da se oprosti od reprezentacije, jer zauzima dva mesta u autobusu.

– Savić je čovek sa kojim sam igrao i koji me je trenirao. On je najbolje od svih ukapirao kako je izaći iz bazena i voditi ekipu. Najbolje je upotrebio svakog igrača u reprezentaciji, stvorio je atmosferu koje nema nigde. Sve postulate ponašanja je modifikovao i prilagodio novoj reprezentaciji. Hijerarhija se poštuje, zna se šta ko radi i oni deluju kao jedna velika porodica – izjavio je Nikola Rađen za “Telegraf”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter