0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (C) celebrates after scoring a goal with Sinisa Sanicanin (R) Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan Dunajska Streda, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

POZNATI SASTAVI: Partizan sa Sumom na klupi juri 3 nova boda u Novom Pazaru!

Objavljeno: 08.08.21 u 20:38

Fudbaleri Partizana na neugodnom gostovanju!

Fudbaleri Novog Pazara u okviru četvrtog kola domaćeg prvenstva dočekuju ekipu Partizana koja je bez sumnje najviše pokazala u dosadašnjem delu takmičenja.

Ricardo Gomes (R) celebrates after scoring a goal with Sasa Zdjelar
Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan
Dunajska Streda, 22.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Evo i sastava za večeras:

NOVI PAZAR (4-3-3): Ostojić – Vlajković, Kovačević, Pavišić, Joksimović – Delimeđac, Bacanović, Kojičić – Ratković, Dimić, Aganspahić.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Terzić, Natho, Pantić – Rikardo.

Ekipa Partizana je do sada zabeležila pobede u sva tri kola lige sa gol razlikom 10:0, dok je Novi Pazar odigrao utakmicu manje i trenutno su na učinku od jednog remija i jednog poraza.

Ono što će obradovati navijače crno-belih je to da se u ekipu vratio Sejdoba Suma koji dugo nije bio deo sastava. Očekuje se da dobije određene minute u drugom poluvremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter