0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Biće zanimljivo širom Evrope!

Objavljeno: 08.08.21 u 11:00

Nedelja i pola engleski pola francuski tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

14.30 Fulham – Middlesbrough

Ako neko želi da se kladi protiv Aleksandra Mitrovića u Čempionšipu slobodno, ali mi nećemo. Čovek je postigao 38 golova na 57 utakmica u ovoj ligi. On je poseduje, njegova je. Marko Silva ima strašnu reputaciju i odličan tim. Bodovi ostaju na Kotidžu.

Predlog: 1 (2,00)

15.00 Nice – Reims

Nica je podbacila prošle sezone i nikako nisu zadovoljni devetim mestom, zato su ovog leta krenuli u rekonstrukciju tima. Iako su podbacili i dalje su završili daleko ispred današnjeg protivnika koji je bio na četrnaestoj poziciji. Za novu sezonu i nove nade kluba sa Azurne obale ide kec.

Predlog: 1 (1,84)

15.00 St Etienne – Lorient

Sve što nam pada na pamet kada pogledamo ovu utakmicu su golovi. Oba tim su igrala dosta zabavne utakmice prošle sezone. Domaćin je bi u sredini tabele dok je Lorien izbegao ispadanje za 2 poena. Najviše zbog jedne od najlošijih odbrana u ligi. To nam ide u korist kada tipujemo golove.

Predlog: UG3+ (1,92)

17.30 Coventry – Nottingham

Na ovom meču možete tipovati sve osim mnogo golova. Koventri je domaćin ali od njih se očekuje borba za opstanak ove sezone. Inače, istorijski im Forst nikako ne leži. Prvi meč su odigrali 1910. godine i od tada su ih pobedili samo 19 puta od 94 međusobna meča. Malo golova je sve što mi predlažemo.

Predlog: UG0-2 (1,55)

KUPNA KVOTA 10,95 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 5366343

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter