0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Molde_FK

KAKVA MAGIJA NOVOG ZVEZDINOG POJAČANJA: Het-trik u vrlo neizvesnom susretu, vodio je svoj tim do pobede!

Objavljeno: 08.08.21 u 21:21

Prvi su na tabeli.

Crvena zvezda će početkom 2022. godine dobiti pojačanje iz snova. Ohi Omoižuanfo ne staje sa golovima, a danas je upisao het-trik za koji mu je bilo potrebno samo 37. minuta.

Molde je u 14. kolu norveške lige savladao Haugesund sa 5:4, a najzaslužniji za to je u pravo budući igrač srpskog šampiona. Prvi pogodak postigao je već u 11. minutu na asistenciju Ekrema. Odgovor gostiju stigao je nakon samo 2 minuta, pa je Sandberg izjednačio rezultat.

Odbrane nisu bile na nivou pa smo u prvom poluvremenu nastavili da gledamo pravu goleadu. Ista kombinacija domaćih dovela je do drugog pogotka Ohija u 15. minutu. Ipak, za samo 13 minuta usledio je potpun preokret. Vađi i Stolas su pogodili za prednost gostiju od 3:2. Završnu reč u prvom delu igre dao je Hestad minut kasnije, pa smo na pauzu otišli sa po 3 gola na obe strane.

Početak drugog poluvremena, doneo je i Ohijev treći gol. On je mrežu Haugesunda tresao u 48. minutu, da bi Ekrem u 58. povećao prednost domaćih na 5:3. Konačan rezultat postavio je Ndor u 82. minutu. Ekipu Moldea sada očekuje duel protiv Trabzonspora u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom duelu u Norveškoj je bilo 3:3, pa će se pitanje pobednika rešiti u Turskoj 12. avgusta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter