0
Fudbal

(191024) -- MILAN, Oct. 24, 2019 (Xinhua) -- FC Inter's Lautaro Martinez (L) vies with Borussia Dortmund's Axel Witsel during the UEFA Champions League Group F soccer match between FC Inter and Borussia Dortmund in Milan, Italy, Oct. 23, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

INTER TONE SVE DUBLJE: Lautaro odlazi u London za 70 miliona evra!

Objavljeno: 08.08.21 u 19:36

Argentinski napadač Lautaro Martines iz Intera odlazi u Totenhem za 70 miliona evra.

Inter je krenuo sa velikom rasprodajom. Nakon odlaska Ašrafa Hakimija u PSŽ i skoro izvesnog transfera Lukakua u Čelsi, u red za prodaju stigao je i sjajni napadač. Naglašavalo se da Inter neće prodati dva najbolja napadača i da će barem jedan ostati, ali je finansijska situaciju timu iz Milana katastrofalna i moraju da prodaju sve igrače koji drže visoku cenu.

Kako piše britanski Tajms, Lautaro Martines napušta Inter i seli se u Totenhem za 70.000.000 evra.

Kako se navodi, u okviru ovog posla biće i bogati bonusi koji bi vrednost celog posla mogli da podignu na čak 90.000.000. U daljem tekstu stoji da je Totenhem u trci za Lautarov potpis pobedio gradskog rivala Arsenal, koji je dugo pratio Martinesa i spremao veliku ponudu. Pominjalo se da je Arsenal spreman da ponudi 50 miliona evra I da u Milan pošalje I Hektora Beljarina i još jednog fudbalera, ali je Interu očigledno potreban samo novac.

Čini se da je odlazak Harija Kejna sve izvesniji…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter