0
olimpijske igre

Vaterpolo reprezentacija srbije docek skupstina 9.8.2015. 9. Avgust 2015. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

EVO KADA NAŠI HEROJI STIŽU U BEOGRAD: Bar su toliko zaslužili, da se svi pojavimo ispred balkona!

Objavljeno: 08.08.21 u 12:30

Olimpijske igre su za srpske sportiste završene.

Na Igrama u Tokiju, naša zemlja je osvojila čak devet medalja, što je fantastičan rezultat. Srbija je na ovaj način i oborila rekord u periodu od osamostaljenja.

Naši vaterpolisti predvođeni Dejanom Savićem osvojili su zlatnu medalju, a najsjajnije odličje pripalo je još Milici Mandić i Jovani Preković. Damir Mikec je osvojio jedino srebro, a do bronzanih odličja su još došli basketaši, Tijana Bogdanović, Milenko Sebić, Zurabi Datunašvili i odbojkašice.

Docek sportista ispred skupstine, Rio 2016, Olimpijske igre 23.8.2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Kada se sve sumira, ovo je zaista ogroman uspeh za našu zemlju, i baš zbog toga, od večeras do srede će svi simboli grada biti u bojama Republike Srbije.

Doček naših osvajača medalja održaće se u utorak 10. avgusta od 21 sat, na balkonu Skupštine grada Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter