0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic (L) and Nemanja Gudelj Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BEJL POKVARIO JOVIĆEVU ASISTENCIJU: Real remizirao sa Milanom, solidno izdanje srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.21 u 22:21

Bio je na zavidnom nivou.

Fudbaleri Real Madrida su odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipom Milana. Susret je prošao bez golova, a za to je zaslužan i Geret Bejl koji je promašio penal pred kraj pvog poluvremena.

Srpski reprezentativac Luka Jović našao se u startnoj postavi novog trenera Karla Anćelotija. On je zajedno sa petoricom saigrača zamenjen na poluvremenu, ali je imao jedan dobar potez. Srbin je asistirao Bejlu, koji je iznudio penal za Madriđane, ali ga je promašio u 41. minutu.

Umesto Jovića je ušao Dijaz, oba trenera su kombinovala, ali ni jedni ni drugi nisu uspeli da dođu do pogotka. Španska liga počinje 14. avgusta, a Real će u prvom kolu na gostovanje Deportivu. Sa druge strane, prvo kolo Serije A je na programu 23. avgusta, gde će Milan i Sampdorija odmeriti snage.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter