1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FKVojvodina1914

U NOVOM SADU I DALJE VERUJU U PROLAZ: Vojvodina može da iznenadi LASK!

Objavljeno: 07.08.21 u 18:53

Trener Voše optimističan!

Fudbaleri Vojvodine su na svom terenu pre dva dana izgubili rezultatom 1:0 od ekipe LASK-a, u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Revanš utakmica je na programu 12. avgusta.

FOTO: Twitter/@FKVojvodina1914

Kapiten Vojvodine Nemanja Čović govorio je o ekipi LASK-a i o šansama u revanšu. Nemanja je u prvom meču bio jako blizu postizanja pogodka, ali je na kraju samo zatresao stativu.

‘Nije me austrijska ekipa impresionirala igrom, jer smo je dobro iskontrolisali i znatno joj suzili prostor za napade. Često se dešavalo da tim iz Linca prosto nije znao šta da uradi s loptom, jer nema u svojim redovima pojedince koji odskaču. Po meni, Crvena zvezda i Partizan su bolji timovi od LASK-a i čvrsto verujem u to da u revanšu nismo bez šansi. Ići ćemo u Austriju s namerom da pobedimo i nadam se da ćemo u toj ambiciji da uspemo. Kod mog šuta nije bilo sportske sreće da lopta nađe put do mreže. Šta da se radi, idemo dalje, a sada razmišljamo o utakmici s Voždovcem.’ – izjavio je Čović.

Svoja očekivanja pred revanš meč je podelio i trener Voše, Slavoljub Đorđević:

‘I dalje sam optimista. U Klagenfurtu nemamo šta da izgubimo, daćemo sve od sebe da iznenadimo LASK i nadam se da ćemo proći u narednu rundu. Zahvalan sam navijačima na podršci, što je igračima bilo potrebno. Ovi momci imaju ogroman potencijal, a vreme će pokazati da je ovo dobra ekipa.’

 

0
0

1 Komentara

  1. moze ako LASK-ovi igraci budu osjekli svi po jednu nogu.Ono sto je Vojvodina igrala pre neki dan je bio sramota, trebaju da se ugledaju na Cukaricki, i Partizan niije nista bolji bio sramota ono sto su pokazali.
    Zvezdu donekle i razumem, ovi 11 igraca 10 ne prelazi 25 metara od svog gola

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter