FOTO: FIBA
in ,

TREBA DA KAŽEMO STVARI ONAKVE KAKVE JESU: Evo šta je Marina Maljković rekla nakon poraza od Francuske!

Imale su šuterski dan.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je, u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama, poražena od selekcije Francuske rezultatom 91:76. Selektorka naše zemlje Marina Maljković, nakon poraza je istakla da su Francuskinje imale šuterski dan kao nikad.

Definitivno se videlo kakvu smo ekipu pobedili u Valensiji. Ne samo njih, već i Belgiju. Ništa nas nije iznenadilo. Mi danas nismo mogli. One su imale šuterski dan kao nikad, počela je Marina.

FOTO: FIBA

Potom je dodala da ju je iznenadila njihova energija i želja za osvetom nakon slavlja Srbije u finalu EP. Maljkovićeva je dala do znanja i da treba da kažemo stvari onakve kakve jesu.

To meni nije bilo veliko iznenađenje. Zaslužili su ovu pobedu. Treba da kažemo stvari onakve kakve jesu. Jedva su čekali ovu utakmicu, jedva su čekali samo nama da se revanširaju. Uporedite njihovu jučerašnju utakmicu protiv Japana i ovu sada. Jednostavno, to je bila ludačka energija da se pobedimo mi. Na kraju krajeva, nakon toliko godina i svih onih važnih utakmica, bez ikakvog alibija, na red je došlo i ovo. To je život, nastavila je Maljković.

FOTO: FIBA

Za sam kraj, selektorka Srbije se dotakla i kraja reprzeentativne karijere za Sonju Vasić i Jelenu Bruks. Istakla je da je svaka dala sve, kao i da svi treba da shvate kakav je tempo bio ovog leta.

Teško je, ali već sutra ne treba da bude teško jer smo toliko toga dali. Svi znate šta je ova generacija uradila i svi smo želeli da završe na najbolji mogući način, sa dve medalje. Ali, morate biti svesni da je tempo ovog leta bio potpuno nov za nas i ekstremno težak. Budite sigurni da je svaka dala sve. Videli ste, popadale su na kraju. Nije više bilo snage ni za šta, zaključila je Marina Maljković.

Diskusija

Odgovorite
  1. Kako ova zena izaziva mucninu…misli da nadmenoscu pokaze autoritet.Nadam se da je postigla ciljna OI da dobro „proda“ Anderson nekom,to joj je prioritetno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

DINAMO U PROBLEMU: Bez zvezde tima u Poljskoj, neizvestan i za potencijalni meč sa Zvezdom!

OSTOJA MIJAILOVIĆ OTKRIO KAKO SE PARTIZAN FINANSIRA: Mi budžet nikad nismo krili, karte će biti skuplje!