3
Fudbal

Fudbal Soccer Fudbalska utakmica super lige Srbije FK Vojvodina FK Partizan Stadion Karadjordje SOUMAH Seydouba (L) i Bempah Owusu (R) Novi Sad 13.08.2017 Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

SUMA IPAK OSTAJE MEĐU CRNO BELIMA: „Neka radi, neka se trudi i dobiće šansu“!

Objavljeno: 07.08.21 u 13:56

Reprezentativac Gvineje neće menjati sredinu ovog leta.

Sejduba Suma je prethodnih nedelja pkušavao da pronađe novi klub, ali ponude koje je dobijao nisu ispunile uslove koje je on zahtevao te će i ove jeseni nositi dres crno belih. Trener Aleksandar Stanojević je govorio o omalenom vezisti, o meču sa Novim Pazarom koji sledi, kao i o formi pojedinih fudbalera.

Stanojević je istakao da Suma sada mora da se nametne da bi povratio mesto u startnih 11.

Oko Sume je situacija promenljiva. Prvo je imao veliku želju da ode i tražio je angažman, ali nije došla u skladu sa njegovim željama. Sada želi da igra i zato mora da se nametne, prvo saigračima, treneru, pa svima ostalima. Neka radi, neka se trudi i dobiće šansu – rekao je trener Partizana.

Novi Pazar je prethodnih sezona znao da bude neugodan protivnik crno belima ,te Stanojević upozorava svoje igrače na opreznost.

– Sve je to normalno za nas profesionalce. Imali smo i malo vremena da odmorimo posle meča, tako da potpuno spremni dočekujemo duel u Novom Pazaru – rekao je Aleksandar Stanojević.

Svestan je loših rezultata iz prošlosti na gostovanjima u Novom Pazaru.

 – Ja generalno ne odmaram igrače, već želim da ih rotacijama imam u fokusu. Uvek 4-5 igrača izrotiram i kada su umorni i kada to nisu. Znam, svestan sam šta znači utakmica u Novom Pazaru. U poslednjih sedam utakmica samo smo jedanput pobedili. Imaju iskusnog trenera, ulazimo svesno i sa jasnim ciljem šta nam je potrebno – konstatovao je Stanojević

Govorio je i o novopridošlom golmanu Milanu Lukaču.

 – Da, videli smo se, pridružio nam se. Drago mi je zbog toga, jer svestan je značaja Partizana. Dolazi i donosi nam iskustvo. Dogovorili smo se o pravcima funkcionisanja, tako da je sada sve na njemu – rekao je Stanojević.

Istakao je da je povreda golmana Popovića nije previše ozbiljna.

– On je u dobrom stanju, razgovarao sam o tome i sa trenerom Nemanjom Jovšićem. Mislim da će on braniti, jer u početku je dobro da steknu kontinuitet, a da kasnije dođemo do rotacija i na golu. Imam poverenje u svoje golmane, i u Nemanju, koji je branio dobro prošle nedelje. Ali sada smo mišljenja da je dobro da Popović dobije kontinuitet od 3-4 utakmice – rekao je Aleksandar Stanojević.

0
0

3 Komentara

  1. Razigrava Lolu i njegove drugove trećepozivce, koji pet metara ne mogu da zašprintaju, i bivaju smešni na terenu a srednji red i odbrana šuplji do bola i samo pukom srećom nisu primili više golova,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter