0
Evropske lige

Uros Spajic Kvalifikacije UEFA European Championship 2020, qualifying round, Serbia - Lithuania, Srbija - Litvanija Beograd, Srbija 10.6.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SPAJIĆ TRESAO MREŽU ZENITA, ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO: Srpski reprezentativac se našao na pravom mestu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.21 u 18:56

Imao je malo sreće.

Fudbaleri Zenita su u okviru trećeg kola ruske Premijer lige savladali Krasnodar rezultatom 3:2. U strelce se upisao i srpski reprezentativac Uroš Spajić, ali njegov tim u nastavku meča nije uspeo da dođe do izjednačenja.

Prednost Zenitu je u 9. minutu doneo Azmum, Krasnodar je nakon 5 minuta izjednačio, ali je gol poništen zbog ofsajda. Nastavili su gosti da napadaju, pa je nakon pogotka Korodbe u 24. minutu na semaforu konačno pisalo 1:1.

Već do poluvremena videli smo dva gola, oba je postigao Zenit. Prvo je mrežu Krasnodara zatresao Azmun u 35. a potom i Erokin u 44. minutu. Nadu gostima, daje upravo srpski reprezentativac Uroš Spajić u 76. minutu. Nakon kornera i sjajne odbrane golmana Zenita, lopta je došla do Spajića koji nije imao problema da smanji rezultat na 3:2.

Fudbaleri Zenita će u narednom kolu na megdan Lokomotivi, koju sa klupe predvodi bivši trener Partizana Marko Nikolić. Sa druge strane Krasnodar će odmeriti snage protiv Arsenala iz Tule.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter