0
Fudbal

(191030) -- BARCELONA, Oct. 30, 2019 (Xinhua) -- FC Barcelona's Messi scores a second goal during La Liga match between FC Barcelona and Real Valladolid in Barcelona, Spain, Oct. 30, 2019. (Xinhua/Joan Gosa)

ŠOK U PARIZU: Ukoliko Mesi potpiše, Mbape napušta klub!

Objavljeno: 07.08.21 u 15:29

U PSŽ-u ostaju bez jedne od zvezda tima.

Pariz Sen Žermen je glavni kandidat da u svoje redove dovede Lionela Mesija i sve se čini da je to samo pitanje vremena. Ipak, nije sve tako savršeno za navijače jer će, ukoliko Argentinac dođe morati da se odreknu Kilijana Mbapea.

Ovu informaciju je objavio jedan od najpouzdanijih analitičara Tarik Diab. On je takođe istakao da će Mesi doći u Pariz, ali da će ga onda mladi Francuz napustiti. Takođe, reči Tarika Diaba prenela je Veronika Brunati, novinarka iz Južne Amerike, koja je bliska sa svim argentinskim fudbalerima. Uz to, onda je dodala i reči Tarika da će Mesi ipak dobiti dres sa brojem 10 od Nejmara.

Bilo je i očekivano da PSŽ ne može da iznese toliko ogromnih ugovora, jer bi samo Mesi,Nejmar i Mbape zarađivali preko 100 miliona godišnje, a kada se tome pridodaju Ramos, Donaruma, Di Marija i ostali, jasno je zašto je ovakav potez očekivan.

Mbapeu ugovor ističe sledeće godine, a duže vreme odbija da potpiše novi, te je pravo vreme da se iskoristi situacija i da se proda u Real Madrid koji ga želi već duži niž godina. Mada, upitno je koliko će sada Mbape želeti da napusti drim tim i da potpiše za Real koji deluje znatno slabije nego prethodnih godina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter