0
olimpijske igre

FOTO: Instagram/ihf.official/Screenshot

RUKOMETAŠI FRANCUSKE PREOTELI ZLATO DANCIMA: Oborili su naš rekord, sada su na vrhu liste!

Objavljeno: 07.08.21 u 17:21

Zasluženo su slavili.

Rukometaši Francuske su osvojili zlatnu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Oni su u finalu bilji bolji od Danske sa 25:23, selekcije koja je branila najsjajnije odličje iz Rija, kada je u finalu takođe došlo do susreta ove dve reprezentacije.

Vodili su Francuzi gotovo čitavu utakmicu, ali susret ove dve reprezentacije ne može da prođe bez drame. Danci su zaostajali poen prednosti na 45 sekundi do kraja meča, imali su priliku da izjednače rezultat, ali su napravili grešku.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Remili sa 5 golova, dok su po 3 postigli Mem i Deskat. Na drugoj strani i dalje je neprikosnoven Hansen, koji je ovog puta poentirao 9 puta.

Ovom pobedom, rukometaši Francuske su osvojili svoje rekordno treće zlato na Olimpijskim igrama. Do sada su trikolori delili prvo mesto sa Sovjetskim Savezom, Hrvatskom i Jugoslavijom, ali su se sada popeli na vrh te liste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter