0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 24: manager Ole Gunnar Solskjaer (C) of Manchester United celebrate with Harry Maguire (R) and Jesse Lingard (L) after the UEFA Europa League group L match between Partizan and Manchester United at Partizan Stadium on October 24, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

PEH PRED POČETAK SEZONE: Fudbaler Junajteda pozitivan na koronavirus!

Objavljeno: 07.08.21 u 14:40

Zvezda Junajteda verovatno neće biti spremna za meč protiv Lidsa

Fudbaler Mančester Junajteda i reprezentativac Engleske, Džesi Lingard, pozitivan je na koronavirus i stoga će propustiti prijateljski susret sa Evertonom.

Lingard se nalazi u izolaciji, kako i nalažu preporuke Vlade i Premijer lige. Lingard iza sebe ima turbulentnu godinu u kojoj se na početku nije nametnuo Ole Gunaru Solskjeru, pa je zimus promenio sredinu i otišao u Vest Hem na pozajmicu, gde je igrao sjajno.

Na 16 ligaških mečeva postigao je devet golova i odveo londonski klub u Evropu. To ipak nije bilo dovoljno da se nađe na spisku nacionalnog tima za Euro.

Mančester junajted će novu sezonu početi naredne subote kada će na Old Trafordu ugostiti Lids.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter