0
Evropske lige

Fudbal Soccer U21 Play off First leg Srbija U21 v Norveska U21 Veljko Paunovic (L) and Vladimir Petrovic Beograd, 11.11.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PAUNOVIĆ STARTOVAO ČEMPIONŠIP PORAZOM: Dva puta su izjednačili, ali nije bilo snage za preokret!

Objavljeno: 07.08.21 u 19:23

Malo je falilo da prelome meč.

Fudbaleri Redinga koje sa klupe predvodi srpski trener Veljko Paunović, ovogodišnju sezonu u Čempionšipu su započeli porazom. Od njih je bila bolja ekipa Stouka sa 3:2.

Vođstvo domaćima doneo je Nik Pauel u 25. minutu, da bi izjednačenje stiglo već za minut, golom koji je postigao Džon Svift. Prava goleada nastavila se već u 28. minutu, kada je Braun ponovo zatresao mrežu gostiju za 2:1.

Drugo poluvreme su bolje počeli fudbaleri Redinga. Do novog izjednačenja dolaze u 60. minutu, pogotkom Mura. Ipak, Stouk je bio konkretniji u napadu, stvarali su više šansi, pa je konačan rezultat postavio Saridž u 85. minutu. Šansu na ovoj utakmici dobio je i Dejan Tetek, Srbin koji ima samo 18 godina. Ekipa Veljka Paunovića, naredni meč igraće 10. avgusta protiv Svonsija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter