0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Engleska garantuje zaradu!

Objavljeno: 07.08.21 u 10:58

Dobrodošli englezi ovaj tiket je posvećen vama. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

16.00 Ipswich – Morecambe

Ipsvič je jedan od favorita za osvajanje ove lige i klub čija veličina definitivno zaslužuje bar drugu ligu dok je njihov protivnik prvi put u svojoj istoriji u trećem rangu engleskog fudbala. Ukratko ove sezone Ipsvič ide gore, a Morkamb ispada. Kvota je odlična.

Predlog: 1 (1,71)

16.00 QPR – Millwall

KPR bi mogao biti najlepše iznenađenje Čempionšipa ove sezone. Ekipa je bolja iz godine u godinu, a nova uprava je izašla iz dugova konačno. Istina da je u tom pomogla prodaja Ezea, ali došli su novi igračui i to provereno dobri. Milvol će biti zadovoljan sredinom tabele. Ide kec.

Predlog: 1 (2,15)

16.00 Forest Green – Sutton

Forest Grin je klub koji napreduje iz godine u godinu i možda je ovo ta sezona kada će doći do treće lige. Sa druge strane Saton je prvi put u profesionalnom fudbalu i deluje da promociju nisu ni očekivali. Biće im teško da se priviknu na ovaj nivo. Neka bodovi ostanu na domaćem terenu.

Predlog: 1 (1,85)

21.00 Sheffield Utd – Birmingham

Zbog našeg Slaviše Jokanovića dobro ćemo ispratiti Šefild junajted ove sezone, a imamo i zašto. Slaviša bi mogao da postane prvi menadžer u istoriji engleskog fudbala koji je ostvario tri promocije iz Čempionšipa u Premijer ligu. Držimo fige da to i ostvari.

Predlog: 1 (1,85)

KUPNA KVOTA 12,58 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 0243931

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter