0
Evropske lige

(191027) -- MILAN, Oct. 27, 2019 (Xinhua) -- FC Inter's Romelu Lukaku (L) celebrates his goal with Lautaro Martinez during a Serie A soccer match between FC Inter and Parma in Milan, Italy, Oct. 26, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

KAKVA BOMBA, LUKAKU SE VRAĆA U PREMIJER LIGU: Transfer je vredan 115 miliona evra!

Objavljeno: 07.08.21 u 17:58

Novi ludi transfer u Engleskoj.

Prema navodima poznatog sportskog novinara Fabricija Romana, Romelu Lukaku će svoju karijeru nastaviti u Premijer ligi. Naime, Inter je prihvatio ponudu Čelsija tešku 115 miliona evra, pa ćemo Belgijanca naredne godine gledati u redovima ekipe koju sa klupe predvodi Tomas Tuhel.

Romano je otrio i koliku će platu Lukaku imati u Čelsiju. On je preneo da su se klub i Romelu dogovorili da fudbaler godišnje zarađuje 12 miliona evra neto. Lukaku će se tako nakon 7 godina vratiti u Čelsi, klub u kome nije dobio šansu tokom svog prvog mandata.

Čelnici londonskog kluba su ga slali na pozajmice u WBA i Everton, gde je pokazao svoj potencijal. Kada su ljudi iz Evertona uočili o kakvom se igraču radi, bez razmišljanja su potpisali ugovor sa njim. Nakon toga, usledila je epizoda u Mančester junajtedu, da bi mu poslednji angažman bio u Interu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter