0
Fudbal

(191107) -- MILAN, Nov. 7, 2019 (Xinhua) -- Manchester City's goalkeeper Claudio Bravo (Bottom) vies with Atalanta's Josip Ilicic during the UEFA Champions League Group C football match between Atalanta and Manchester City in Milan, Italy, Nov. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

KAKAV POSAO ZA ITALIJANSKOG VELIKANA: Dovode Iličića za samo šest miliona!

Objavljeno: 07.08.21 u 13:38

Josip Iličić napušta Atalantu nakon četiri godine.

On se nije našao na spisku igrača za meč sa Vest Hemom, a razlog za to je transfer koji očekuje Slovenca. Iličić će prema izveštajima iz Italije karijeru nastaviti u Milanu, a visina njegovog transfera će iznositi oko šest miliona eura.

Nakon što je Hakan Čalhanoglu otišao besplatno u redove Intera, “rosonerima” je bio potreban odličan ofanzivni veznjak, pa je izbor pao na 33-godišnjaka koji vodi poreklo iz Bosne i Hercegovine.

Iličić godinama nastupa u Seriji A, a ranije je igrao za Palermo i Fiorentinu. U Atalanti je pružao najbolje partije u karijeri i njima se profilisao kao jedan od najboljih igrača Serije A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter