0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: Cesk Fabregas of FC Chelsea is challenged by Nik Kapunik (R) of Olimpija Ljubljana during the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

FABREGAS O LEGENDARNOM ARGENTINCU: ‘Driblingom si me bacio na zemlju i tada sam znao da si poseban! Odlaziš iz Barse kao najbolji igrač svih vremena’

Objavljeno: 07.08.21 u 23:25

Emotivna poruka veziste Monaka!

Sesk Fabregas je na svom Instagram profilu objavio fotografije i tekst posvećen bivšem saigraču – Lionelu Mesiju. Fudbaler Monaka je veliki prijatelj legendarnog Argentinca i delili su svlačionicu u Barsi još od detinjstva.

-Uvek ću se sećati dana kada sam kao 13 – godišnjak ušao u svlačionicu, a trener je rekao da je došao dečak iz Argentine na probu. Sedeo si sam i nisi progovorio nijednu reč. Trebali smo da radimo jedan na jedan. Trener mi je rekao da te napadnem jako i da ti uzmem loptu. Mislio sam da će to biti lak zadatak. Kako glupo od mene. Bacio si me driblingom na zemlju i tada sam znao da si poseban. San nam je bio da zaigramo za Barselonu, ali kada sam to uspeo sa tobom i Pikeom, to je bilo još specijalnije. Za to je vredelo da se borimo!

Španac je jasno poručio ko je po njegovom mišljenju najbolji igrač u istoriji fudbala.

-Odlaziš iz Barselone kao najbolji igrač svih vremena. Barsa nikada neće biti ista bez tebe. Hvala ti za sve što si dao voljenom klubu i zbog svega što si ti. Jer se iza takmičarski nastrojene životinje, krije se spektakularna, pažljiva i skromna osoba – zaključio je nekadašnji reprezentativac Španije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cesc Fàbregas (@cescf4bregas)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter