0
Fudbal

FOTO: Twitter/CBF_Futebol

BRAZILCI ODBRANILI OLIMPIJSKO ZLATO NAKON PRODUŽETAKA: Završili su Igre bez poraza!

Objavljeno: 07.08.21 u 16:57

Zlato ide u Južnu Ameriku.

Fudbaleri Brazila su osvojili novo zlato na Olimpijskim igrama. Oni su u finalu savladali selekciju Španije sa 2:1 i to nakon produžetaka.

Igrao se 36. minut kada je sudija Kris Bit zbog sporne situacije upotrebio VAR tehnologiju. Australijanac je dosudio penal za Brazil, ali je Ričarlison promašio okvir gola.

Nije klonula ekipa Andrea Džardinija, nastavili su sa agresivnom igrom i nagrada je stigla pred sam kraj prvog poluvremena. Dani Alveš je asistirao Kunji, koji je postigao pogodak za vođstvo.

FOTO: Twitter/CBF_Futebol

Ipak, radost Brazilaca nije trajala dugo, jer su Španci u 61. minutu dali do znanja da će do poslednjeg zvižduka biti neizvesno. Fudbaler Sosijedada Mikel Ojarazabal je bio precizan za izjednačenje.

Do kraja prvih 90 minuta, ostalo je nerešeno, pa je utakmica otišla u produžetke. Selekcija Brazila je nastavila da bude opasna po gol protivnika, dok Španija nije uspela da dođe do izglednih šansi. Konačan rezultat postavio je Malkolm u 108. minutu nakon kontranapada i tako doneo Brazilu drugo zlato za redom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter