0
olimpijske igre

FOTO: RTS/Screenshot

ZURAB NASMEJAO SVE U STUDIJU: Datunašvili otkrio da je psovka prva reč koju je naučio, a zatim je voditelja u svom stilu oborio na patos! (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.21 u 19:06

Rvač je na OI osvojio bronzanu medalju!

Zurab Datunašvili je iskusni rvač iz Gruzije koji nastupa za reprezentaciju Srbije. U prethodnim danima je javnost imala priliku da se upozna sa njegovom pričom i kompletnim putem preko kojeg je stigao do dresa nacionalnog tima Srbije. 

Fenomenalni Zurab je Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio bronzanu medalju i tako obradovao celu Srbiju. Datunašvili je jutros stigao u Beograd, a već u popodnevnim časovima je bio gost u emisiji posvećenoj OI, koja se prikazuje na Radio televiziji Srbije.

Zurabu je postavljeno pitanje o tome koje je reči prvo naučio, a odgovor je nasmejao sve u studiju. Rvač je otkrio o kojoj reči se radi i nesvesno je opsovao u programu koji se uživo emitovao.

Nekoliko minuta kasnije je došlo do ‘duela’ u emisiji. Voditelj Stefan Popović se u potpunosti spremio za meč sa Zurabom, a Datunašvili je demonstrirao zbog čega je vlasnik medalje sa OI. Naravno, u pitanju je samo šala.

-Nemoj da zaboraviš molim te, mi smo naši – istakao je voditelj sa osmehom na licu.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter