0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI STIŽU U NOVI SAD: Sve je spremno za duel na stadionu ‘Karađorđe’!

Objavljeno: 06.08.21 u 16:16

Na programu je 4. kolo najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji!

Posle teškog gostovanja ekipi Partizana u prethodnom kolu, Voždovac kreće put Novog Sada, na utakmicu 4. kola Ling long Superlige Srbije protiv ekipe Vojvodine.

Novosađani su uoči ove utakmice pretrpeli prvi poraz u kvalifikacijama za Ligu Konferencije od austrijskog Laska, ali je ekipa koju od ove sezone vodi Slavoljub Đorđević, favorit u ovom duelu.

Toga je svestan i šef struke Zmajeva, gospodin Predrag Rogan.

Vojvodinu respektujemo, to je veliki klub. Sa novim trenerom, kolegom Đorđevićem, igraju veoma odgovorno, disciplinovano i čvrsto. Imaju izuzetno kvalitetan tim, što rezultati i pokazuju, na tri utakmice u evropskim kvalifikacijama, primili su samo jedan gol, a protiv Crvene zvezde ostali neporaženi.

Sa druge strane, i Voždovac ide sa ambicijom da napravi dobar rezultat.

-Posle dva teška gostovanja Čukaričkom i Partizanu, u prva četiri kola gostujemo i treći put još jednom pretendentu na visok plasman. Svesni smo šta nas očekuje u Novom Sadu, ali moji momci su spremni da odgovore izazovu ove utakmice.

Potencijalni umor Vojvodine može biti prilika za Voždovac, ali kako gospodin Rogan naglašava, forma se podiže kroz utakmice, a sezona je tek na početku.

Duel između Vojvodine i Voždovca igra se u nedelju od 18 sati i 55 minuta sa direktnim prenosom na TV Arena sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter