4
Evrokup

Filip Petrusev (L) and Nemanja Bjelica Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico Beograd, 03.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKA BORBA ZA PETRUŠEVA: Večiti hoće talentovanog centra u svojoj ekipi!

Objavljeno: 06.08.21 u 11:20

Filip Petrušev će biti na slatkim mukama ovo leto!

Pedeseti pik sa ovogodišnjeg drafta i dalje ne zna gde će nastupati sledeće sezone. Iz Filadelfije poručuju da će Filip ostati u Evropi još jednu sezonu kako bi dodatno unapredio svoju igru za najjaču ligu na svetu.

Filip Petrusev
Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico
Beograd, 03.07.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pre nekoliko dana se pojavila vest da je Partizan zainteresovan za Filipa Petruševa i da je on jedna od glavnih želja Željka Obradovića na poziciji centra. Međutim, u trku za najkorisnijeg igrača ABA lige se uključila i Crvena zvezda.

Problem za obe ekipe je obeštećenje koje traži Baskonija. Klub iz Španije trenutno raspolaže prava na našeg reprezentativc. Međutim, večiti bi i preko toga prešli kako bi doveli veliku nadu srpske košarke.

Crno-beli nude Filipu bolje finansijske uslove, dok igranje u Crvenoj zvezdi znači nastup u Evroligi, što nema sumnje da bi bilo od izuzetnog značaja za dalji napredak Petruševa.

Ukoliko bi se opredelio za crveno-bele, to bi značilo da Lendri Noko napušta aktuelnog prvaka Jadrana.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Koliko je jadno ovo sto se pise i spinuje.Da li postoji objektivno izvestavanje i novinarstvo.I pre 20-30 godina se za pojedine sportske novinare znalo ili nagadjalo za koga navijaju ali je to bilo sporadicno i mahom su se svi trudili da budu objektivni i da se njihovo navijacko opredeljenje ne primeti.U danasnje vreme je suprotno,samo sto ne skacu skacu po ulici sa crveno-belim salovima a clanke pisu obuceni u crveno-bele dresove,ukljucujuci izgleda i autora ovog clanka.Odakle informacija da Partizan nudi vise novca kad niste uspeli da predpostavite koga ce Partizan dovesti a tek nemate ojma o visini ugovora.Normalno je navijati i biti politicki opredeljen ali kad se radi posao kojim se moze uticati na javno mnjenje,profesionalizam i objektivnost treba da su iznad svega.Evidentno je da izvor informacija nemate u P Partizanu vec verovatno u klubu za koji zdusno navijate i gde postoji citava masinerija za spinovanje i sirenje laznih informacija o Partizanu jer jedino tako mogu da odrze pricu da su uspesni,trofejni,transparentni…da li vise verujete svojim ocima i usima ili Čoviću,Vujičinu i njima slicnim?Mislite o tome.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sigurno partizan nudi vise od zvezde.nudi zvezda duplo vise novca tako da nemoj da lazes djubre cigansko i fasisticko.nemoj te fore tupave kao partizan dobija vise para od drzave nego zvezda.lepi decko sto si pisao ove izmisljotine ne prolaze te lazi vise kod naroda

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter