0
Odbojka

Tijana Boskovic Odbojka, Reprezentacija Srbije, Zene, Liga nacija, Volleyball Nations League, Serbia - Netherlands Maj 21. 2019. 21.5.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

RAZOČARANA TIJANA POHVALILA AMERIKANKE: Srpska korektorka obećala medalju!

Objavljeno: 06.08.21 u 09:35

Najbolja srpska odbojkašica svesna odlične igre selekcije Amerike.

Iako niko nije očekivao da bi poraz mogao da se desi, pogotovo ovakav poraz bez dobijeg seta, to se ipak desilo. Devojke su razočarane ali moraju da nastave dalje. Posle meča Boškovićeva se obratila gledaocima iz Srbije i obećala medalju.

„Svi smo razočarani, priželjkivali smo finale i borbu za zlato. Danas na utakmici nije bilo onako kako treba da bude. Želja je postojala, ali igra nije bila na nivou. Naravno i protivnik je sjajno odigrao, ali potrudićemo se da uzmemo bronzu, koja je za nas važna, i završimo turnir kako treba. Moramo da skupimo energiju da ponovimo igru iz četvrtfinala. Daćemo sve od sebe da donesemo još jednu medalju za Srbiju„, rekla je Tijana.

Naše odbojkašice čekaju protivnika za bronzanu medalju, Japan i Francuska svoj duel odigraće u 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter