0
Odbojka

FOTO: Twitter/ OK Srbije

NEOČEKIVAN PORAZ ODBOJKAŠICA: Šansa za medalju i dalje postoji!

Objavljeno: 06.08.21 u 08:03

Amerikanke nemilosrdne. 

Odbojkašice Srbije nisu uspele da se plasiraju u finale Olimpijskih igara pošto su ubedljivo izgubile od odbojkašica SAD rezultatom 3:0 u setovima.

Delovalo je dobro na početku, ali onda su proradile Amerikanke, počele da osvajaju poene i nisu imale ni jedan pad u igri, uspele su da dođu i do čak devet poenta razlike. Prvi set završen 25:19 u korist Amerikanki.

U drugom setu su odbojkašice Amerike nastavile da dominiraju, tokom celog seta su imale prednost, te su set završile sa plus deset razlike, a rezultat je bio 25:15.

Tokom trećeg seta američke odbojkašice su se malo opustile i to su naše odbojkašice iskoristile i uvele set u neizvesnu završnicu, međutim set se završio 25:23 i time su odbojkašice Srbije izgubile šansu da se bore za zlatnu medalju.

Naše odbojkašice će 08. avgusta imati priliku da se bore za bronzanu medalju protiv lošije selekcije iz meča Brazil-Južna Koreja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter