0
Košarka

FOTO: STARSPORT

IGRAĆE ZA PRAVU ‘SIĆU’: Poznato je koliko će Bjelica zaraditi u Golden Stejtu!

Objavljeno: 06.08.21 u 21:28

‘Minimalac’ za srpskog asa.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica potpisao je jednogodišnji ugovor sa NBA velikanom, Golden Stejt Voriorsima. On će u predstojećoj sezoni zarađivati 2.100.000 evra, što je minimalan ugovor za jednog igrača.

Nakon što se rastao sa Majamijem ovog leta, Bjelica je bio slobodan u izboru nove sredine. Po medijima se spekulisalo da bi iskusni krilni centar mogao ponovo da zaigra u Evropi, ali on je odlučio da bar još jednu godina igra u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

(210629) — BELGRADE (SERBIA), June 29, 2021 (Xinhua) — Serbia’s Nemanja Bjelica (L) vies with Dominican Republic’s Victor Liz (R) during FIBA Olympic Qualifyng Tournament basketball match between Serbia and Dominican Republic in Belgrade, Serbia on June 29, 2021. Serbia won 94-76. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

Bjelica iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, što se tiče NBA, branio je boje Minesote, Sakramenta, i prošle godine, Majamija. Pre odlaska u Ameriku, nosio je dres Crvene zvezde, Baskonije i Fenerbahčea.

Voriorsi su ovog leta u svoje redove doveli još nekoliko slobodnih igrača, a najzvučnije ime je Andre Igudala, koji je takođe potpisao jednogodišnji ugovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter