0
Tenis

(191102) -- PARIS, Nov. 2, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain greets the spectataors after the singles quarter-final match against Jo-Wilfried Tsonga of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France, Nov. 1, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

DOK NOVAK UŽIVA NA MORU, NADAL SE ZAGREVA ZA US OPEN: Nije se nadao ovakvom ishodu!

Objavljeno: 06.08.21 u 09:17

Južnoafrikanac Lojd Džordž Heris izbacio je Rafaela Nadala u osmini finala trunira u Vašingtonu. 

Nadal nije bio na terenu još od Roland Garosa, propustio je čak i Olimpijske igre da bi izbegao eventualne povrede i bio spreman da se suprotstavi Đokoviću na Otvorenom prvenstvu Amerike.

Španac je odlučo da malo uđe u formu i prijavio se za turnir u Vašingtonu koji bi mu pomogao da se zagreje pred poslednji ovogodišnji Grend slem turnir. Ipak, zagrevanje ne ide kako je zamišljeno. Teniser iz Južne Afrike uspeo je da slavi sa 3:0 u setovima i izbaci glavnog favorita za osvajanje ovog turnira.

Naredni turniri igraju se u Torontu i Sinsinatiju, ukoliko Rafa ne uspe da podigne formu, zaustavljenje prvog reketa sveta da uzme još jedan Grend Slem biće samo san.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter