2
Evrokupovi

FOTO: Twitter

USTAŠKI SKANDAL U ZAGREBU: Hoće li UEFA isprazniti Maksimir pred potencijalni susret sa Zvezdom!? (FOTO)

Objavljeno: 05.08.21 u 09:44

Vreme je za kazne.

Strasti u regionu su se usijale nakon žreba u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona. Naime, Crvena zvezda bi ako pobedi Šerif mogla da se sastane sa Dinamom iz Zagreba, naravno ako bi oni savladali Legiju. U slučaju oba para, prva utakmica je završena identičnim rezultatom 1:1, pa će putnika u plejof odlučiti dueli u Moldaviji, odnosno Poljskoj.

Ipak, daleko više pažnje izazvao je meč koji se sinoć odigrao u Zagrebu. Naime, navijači Dinama bi zbog šovinističkih ispada mogli da budu drastično kažnjeni. Bed Blu bojsi su pored ustaških zastava istakli i transparent na kome je pisalo “što bog da i sreća junačka”. Upravo je ovaj slogan koristio 369. pojačani pešadijski puk koji se borio za Hitlerovu Nemačku na istočnom frontu, čime bi se samo ograničen čovek ponosio.

Sve ovo gore navedeno, sigurno je zabeleženo u izveštaju sa ovog meča, pa će UEFA odlučivati o kaznama koje bi mogle da snađu Dinamo. Samim tim, postoje realne šanse da se potencijalni duel sa Zvezdom, odigra bez prisustva publike na Maksimiru.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter