0
Fudbal

FOTO: Instagram/ Leo Messi

U KATALONIJI VLADA NEIZVESNOST: Svako leto ista priča!

Objavljeno: 05.08.21 u 19:28

Kako javlja španska Marka, Mesi daleko od potpisivanja ugovora. 

La liga dodelila je 2.7 milijardi evra, a pare će biti podeljene po klubovima. Očekuje se da Barselona dobije 280 miliona evra. Od tih para bi trebalo da se produži ugovor Mesiju kao ida se uloži u nove tranfere i plate ostalih igrača. Takođe, novac bi trebalo se iskoristi za popravku infrastrukture kluba. Navodi se da će Barselona otplatiti 90 odsto kredita od 2,7 milijardi u narednih 40 godina.

Međutim, sa druge strane, madridski novinski lista javlja da Mesi i Barselona ne napreduju u dogovoru oko produžetka saradjne.

„Pregovori koji su pre nekoliko dana bili u završnoj fazi došli su do tačke bez povratka. U pitanju je situacija koju je nemoguće rešiti. Argentinac je trenutno daleko od obonove s Barsom kao nikada ranije. Đoan Laporta je svestan svega i sada gleda kako da saopšti javnosti rezultat poslednjeg sastanka“, stoji u tekstu madridskog lista. „Na tom sastanku predstavnici kluba i igrača nisu približili stavove. Bila je meč lopta, ali ušla u gol. Ponavljamo: Leo Mesi nikada nije bio dalje od definitivnog rastanka s Barselonom„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter