0
olimpijske igre

FOTO: FIBA

SUTRA SU NA PROGRAMU TRI POLUFINALA: Srbija želi da osigura medalje, neće biti lako!

Objavljeno: 05.08.21 u 10:57

Očekuje nas velika borba.

Petak će sigurno biti jedan od najvažnijih dana za Srbiju u dosadašnjem toku Olimpijskih igara u Tokiju. Naime, šansu da izbore učešće u finalu imaće odbojkašice, košarkašice, ali i vaterpolisti.

FOTO: OKS

Prve će na teren odbojkašice, koje će se od 06.00 po našem vremenu sastati sa selekcijom SAD. Srbija je u četvrtfinalu bila bolja od Italije, dok su Amerikanke savladale Dominikansku Republiku. U drugom polufinalu, sastaju se Južna Koreja i Brazil.

FOTO: FIBA

Nakon odbojkašica, na teren će i košarkašice od 06.40. One će takođe igrati protiv reprezentacije SAD, koja je izraziti favorit na ovom susretu. Ipak, izabranice Marine Maljković, do sada su pokazale da su čuda moguća, pa svi verujemo u njih. Pobednik ovog susreta će u finalu odmeriti snage sa boljim iz duela JapanFrancuska.

FOTO: OKS

Za sam kraj ovog dana, na programu će biti još jedno polufinale. Vaterpolisti će se nakon izvanredne pobede nad Italijom u četvrtfinalu, u polufinalu sastati sa Španijom. Delfini su u grupnoj fazi poraženi od Španaca, ali su sada znatno podigli formu. Ako Srbija slavi, u finalu će čekati pobednika meča MađarskaGrčka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter