2
Fudbal

Aleksandar Stanojevic Superliga Srbije, super liga, Partizan - Vozdovac 1.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ NAKON REMIJA BURNO REAGOVAO: Nisam ja Stanković, ja sam Stanojević! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.21 u 21:10

Stanojević nezadovoljan suđenjem.

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konfernecija protiv Sočija u gostima. Trener crno belih Aleksandar Stanojević izeno je svoje utiske nakon meča i ukazao na probleme koje je njegov tim imao.

– Teško je igrati utakmicu po ovom teškom vremenu. Ogromna vlažnost vazduha, nismo imali taj završni pas, Videćemo kako će Soči igrati pred našim navijačima. Neću da komentarišem sudije, procenite sami. Nije nam bilo prijatno nakon te odluke, ali nećemo o tome- rekao je Stanojević koji je potom ispravio ruskog novinara, pošto ga je on oslovio sa gospodine Stankoviću.

– Soči je odlična ekipa, igraju dobro. Biće slična utakmica i u Beogradu, ali mislim da ćemo biti konkretniji pred našim navijačima- istakao je Stanojević.

0
0

2 Komentara

  1. Ma ti si bušan k..ton! Trenerska prevara. Imao je on 1:1 i u Irskoj protiv Šamroka pa je kod kuće izgubio 1:2.

    0
    0
    Odgovori
  2. Culi Rusi da i Stankovic voli Partizana koo sto je voleo i Rajko Mitic kada je u dresu institucije postizao golove. Bravo momci IDEMO DALJE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter