0
Košarka

FOTO: FIBA

SRBIN TREJDOVAN, IDE U TIM PUN SUPERZVEZDA: Ovo niko nije očekivao!

Objavljeno: 05.08.21 u 09:17

Ovaj potez je izazvao pažnju.

Nikola Milutinov se našao u trejdu 5 timova, gde su San Antonio Sparsi prava na njega prosledili Bruklin Netsima. Srpski reprezentativac ima 26 godina i biran je kao 26. piku na draftu 2015. godine. Podsećamo, u ekipi Bruklina trenutno nastupaju Kevin Durent, Džejms Harden i Kajri Irving.

Pre nekoliko dana, u američkim medijima je odjeknula prava bomba kada je objavljeno da će Rasel Vestbruk karijeru nastaviti u Lejkersima. Sada je taj trejd proširen na nekoliko ekipa, pa pored jednog od najboljih igrača na svetu, uključuje i Spensera Dinvidija koji je završio u Vašingtonu.

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda – CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020.
foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Očigledno us Sparsi izgubili nadu u Milutinova, najverovatnije zbog njegovog ugovora sa ekipom CSKA iz Moskve. Naime, u saradnji koju je potpisao sa jednim od najvećih klubova u Evroligi, navodi se da nema izlaznu klauzulu za NBA do sezone 2022/23, kada će napuniti 28 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter