0
olimpijske igre

FOTO: OKS

SINANČEVIĆU SEDMO MESTU U FINALU: Bila je ovo neverovatna borba, jedno od najboljih finala u istoriji!

Objavljeno: 05.08.21 u 08:56

Gledali smo neverovatnu predstavu.

Armin Sinančević je zauzeo 7. mesto u finalu Olimpijskih igara u Tokiju. Bile su ovo prve Olimpijske igre za srpskog bacača kugle, pa slobodno možemo reći da je ispunio sva očekivanja.

Najbolji rezultat u finalu, Sinančević je imaou prvoj seriji, bacivši hitac od 20.89 metara. Tada je zauzeo čak treću poziciju, ali do kraja finala nije uspeo da popravi svoj skor. Uspeo je Armin u jednom navratu da prebaci 21 metar, ali je taj pokušaj poništet jer nije uspeo da ostane u krugu.

Zlatnu medalju odbranio je Rajan Krauzer koji je oborio svoj rekord sa prošlih OI u Riju i to 6 puta. Još jedan Amerikanac Džo Kovač, takođe je dva puta oborio rekord iz Rija, ali je danas to bilo dovoljno samo za srebro.

Naravno da sam zadovoljan, ali mogu sigurno mnogo bolje. Međutim, ne danas, jer sam se osećao mnogo iscrpljeno. To je i posledica toga što je plan bio da u putu ne spavamo uopšte da bih ovde spavao noću. Ali, nisam uspeo ovde da sklopim nekoliko sati, a kamoli više što bi bilo normalno. Velika je stvar sedmo mesto, posle prva tri hica mislio sam da ću doći do 21.60, mislio sam da sam danas toliko vredeo, ali nemam formu kao pre mesec dana kad sam bacao preko 22 metra i nadao se borbi za medalju, rekao je Sinančević nakon finala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter