3
Evrokupovi

Danilo Pantic (C) celebrates after scoring a goal with goalkeeper Aleksandar Popovic Slobodan Urosevic Aleksandar Lutovac Milos Jojic Sinisa Sanicanin Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-Dunajska Sreda (Slovakia) V FK Partizan Dunajska Streda, 22.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

OVDE MOŽETE GLEDATI MEČ IZMEĐU SOČIJA I PARTIZANA: Kvota na crno-bele je nikad bolja!

Objavljeno: 05.08.21 u 09:59

Biće to zanimljiv meč.

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze u Rusiji gde će odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Protivnik će im biti Soči, koji je u prethodnom kolu savladao Kešlu iz Azerbejdžana. Podsećamo, prva prepreka srpskom vicešampionu bila je ekipa Dunajske Strede, protiv koje su crno-beli slavili u oba meča.

Direktan prenos utakmice koji počinje u 18 časova na stadionu u Sočiju, imaćemo priliku da gledamo na RTS-u, ali i na Areni Sport. Samim tim, svi u Srbiji će moći da bodre Partizan preko malih ekrana u najvažnijem meču u dosadašnjem toku sezone.

Superliga Srbije, super liga, Partizan – Vozdovac 1.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Što se tiče uloge favorita, kladionica Oktagonbet, procenila je da ona pripada srpskom timu. Ako se i vi slažete sa tim, ponuđena je kvota 2.60. Ipak, ako mislite da će slaviti domaći tim, Oktagonbet vam nudi kvotu 2.75. Naravno da ima i onih koji prognoziraju da će se meč završiti bez pobednika, a ulog će u tom slučaju moći da pomnože sa kvotom 2.95.

0
0

3 Komentara

    • Vidim da je zabranjeno pitanje o Sumi na konferencijama za medije Stanojevica…. Malo cudno, a i prilicno je degutantno,da najboljeg majstora fudbala u Klubu nema ni u naznakama , cak i da ce i kad ce se vratiti. Stanojevic duguje odgovor celoj sportskoj javnosti a posebno onom crno-bele provenijencije.Naprosto je nenormalno da se jedan takav igrac skrajne iz tima a da se nista ne zna ni zasto ni da li ce se uopste vratiti u prvi tim. A radi se o ponajboljem igracu u klubu.
      Stanojevicu,*****,progovori!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter