0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Kairat i Galatasaraj za siguran dobitak!

Objavljeno: 05.08.21 u 11:00

Nešto niža kvota nego ona na koju smo vas navikli ali takav je dan. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

16.00 K. Almaty – Alashkert

Svi koji smo gledali dvomeč Zvezde sa Kairatom mogli su da se uvere koliko nezgodni mogu biti na svom terenu. Plus ovaj protivnik je slabiji od Zvezde sa kojom je ovaj tip uspeo doći. Hajde dobri stari Kairate ispoštuj.

Predlog: 1&D2+ (1,88)

20.00 Galatasaray – Saint Johnstone

Bez obzira koliko se Turska liga srozala poslednjih godina nije još pala toliko nisko gde je Škotska. Galata ne bi smeo imati ikakvih problema sa Seint Džonstonom i verujemo da će sve biti gotovo već u prvom meču u Istanbulu.

Predlog: 1&D2+ (1,54)

20.00 Mura – Zalgiris

Slovenci su dosta pragmatičan tim koji zna da igra na rezultat, a uzmite u obzir i da im je liga dosta jača od Litvanske. Neleteli su na Ludogorec i zato su na ovom putu za Evropa ligu, ali ni od njih nisu izgubili na svom terenu. Škendiju su pre toga dobili 5-0 čak! Mora pasti ovde i Žalgiris.

Predlog: 1 (1,85)

20.30 Rapid Vienna – Anorthosis

Rapid iz Beča je apsolutni favorit u ovom dvomeču i umalo nisu izvukli produžetke sa Spartom iz Praga. Dosta dobro su se pokazali u tom dvomeču i iznenadili mnoge svojim kvalitetom. Anortoziz tek počinje svoj Evropski put, a do sad su odigrali samo utakmicu Superkupa Kipra gde su izgubili od Omonije.

Predlog: 1 (1,60)

UKUPNA KVOTA – 8,57 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 5790439

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter