1
Evrokupovi

FK Vojvodina

NESREĆAN PORAZ: Pljusak, stativa Voše i na kraju gol zaostatka pred revanš u Austriji.

Objavljeno: 05.08.21 u 21:01

Novosađani se nadaju boljem ishodu u revanšu!

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od LASK-a na svom terenu rezltatom 1:0 u okviru prvog meča kvalifikacija za Ligu konferencija.

VOJVODINA: N. Simić, Cucin, Stevanović, Kovačević, Devetak – Topić, Busnić – Čović – Novevski, V. Simić, Mrkaić.

LASK: Šlager – Rener, Filipović, Vajsinger, Janis – Mišori, Grgić, Pocman – Karamoko, Gojdžinger, Šmit.

FK Vojvodina

Prvo poluvreme je prošlo u znaku gostiju koji su kontrolisali meč i konstantno napadali. Uslovi za igru su bili dosta loši jer je padala jaka kiša koja je učinila teren jako klizavim. Međutim fudbaleri Vojvodine su ipak uspeli da stvore nekoliko izglednih šansi iz kojih nisu uspeli da postignu pogodak. Na poluvreme se otišlo bez golova.

Početak drugog dela igre je obeležio jak pljusak koji je oterao dosta navijača sa stadiona. Nastavak meča je bio dosta miran sve do 57. minuta kada je domaćin nakon sjajnog šuta Čovića pogodio stativu. Malo je sreće Novosađanima falilo da povedu.

Meč je nastavljen u nešto slabijem ritmu i bez ozbiljnijih šansi sve do 70. minuta kada su gosti uspeli da povedu. Gol za LASK je postigao Peter Mihorlu sjajnim šutom sa nekih 18 metara.

Vojvodina je na sve načine pokušavala da izjednači, ali nije uspela. Kraj meča je obeležio crveni karton Cucina, zbog starta sa leđa. Sudija je odsvirao kraj.

Vojvodina putuje u Austriju nepovoljnim rezultatom, ali sigurno da će dati sve od sebe da se plasiraju u narednu fazu kvalifikacija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter