0
olimpijske igre

Plivanje, docek.Milorad Cavic, posle sletanja na Beogradski aerodrom Nikola Tesla.Beograd, 22.03.2008..foto: Srdjan Stevanovic

NEĆETE GA PREPOZNATI: Čavić obrijao glavu i bavi se veoma unosnim poslom – razgovor sa njim košta 110 dolara! (FOTO)

Objavljeno: 05.08.21 u 12:47

Ne liči na sebe.

Ne prođu nijedne Olimpijske igre, a da se ne setimo srpskog plivača Milorada Ćavića. Pre 13 godina na Olimpijskim igrama u Pekingu desila se jedna od najvećih nepravdi u istoriji sporta.

Srpski plivač Milorad Čavić stigao je prvi na cilj u finalu trke na sto metara i svi su to videli osim ‘Omege’, koja je bila zvanični merač vremena. Potpuno nezasluženo pobednik je bio Majkl Felps, a sama trka i dan danas izaziva dosta pažnje sportske javnosti.

Čavić se i danas bavi plivanjem, samo je sada trener i svoje znanje prenosi drugima. Olimpijski vicešampion je otvorio plivačku akademiju.

Kada se pogleda cenovnik, zaključićemo da je cena njegovih usluga zaista paprena, s obzirom da čas od 30 minuta plivanja naplaćuje 80 dolara (nešto manje od 8.000 dinara), dok drži i zum kurseve o treningu, tehnikama i još mnogo toga za 110 dolara za sat vremena, 550 dolara za pet sati i 1.000 dolara za deset sati jedan na jedan razgovora što su podaci sa njegovog sajta.

FOTO: MILORAD CAVIC/INSTAGRAM

Ćavić je vrlo aktivan na Instagramu, pa su brojni fanovi ostali u šoku kada su videli njegov novi imidž. Sprski legendarni plivač je obrijao i glavu i pustio bradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter